Deze week publiceerde Rotterdam Sportsupport de uitgave ‘Sport scoort’. De digitale versie van deze uitgave is vanaf nu te downloaden op onze website.

Aan de hand van cijfers, feiten, interviews en andere artikelen blikken we terug op onze activiteiten in 2011 én kijken we vooruit naar onze ambities voor 2012 en verder. Dit gebeurt niet met zware beleidsmatige teksten, maar met sprekende verhalen uit de Rotterdamse praktijk.

Het beeld dat Sport scoort biedt, heeft enerzijds betrekking op de activiteiten die Rotterdam Sportsupport in 2011 heeft verricht. Het ambitieuze Uitvoeringsprogramma Sport 2011 – 2014 van de gemeente Rotterdam heeft daar een belangrijke plaats in. Dit programma resulteerde in 2011 onder meer tot de start van de eerste Sportplusvereniging en de lancering van Rotterdam Sport op Maat.

Anderzijds blikken we in de uitgave dus ook vooruit op de ambities voor 2012 en verder. De rode draad is om in vervolg op 2011 samen met de sportverenigingen, andere partners – inclusief sectoren buiten de sport – concrete stappen te zetten om met het ‘middel’ sport een aanzienlijke, aantoonbare bijdrage te leveren aan een sterker Rotterdam. Een belangrijke voorwaarde voor succes daarbij is de samenwerking met vele externe partijen.

We wensen u veel leesplezier en vernemen graag uw reactie wanneer u aanknopingspunten ziet om met Rotterdam Sportsupport de krachten te bundelen en een gezamenlijke uitdaging aan te gaan.

U kunt hier Sport scoort downloaden. We hebben ook nog een aantal exemplaren op papier. Wilt u er één ontvangen? Stuur ons een mailtje. Zolang de voorraad strekt, sturen we er graag één toe.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus