De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond vormt jaarlijks de afsluiting van het Rotterdamse sportjaar. Het afgelopen sportjaar liep door de coronamaatregelen flink anders; de sport lag lange tijd deels en zelfs even volledig stil en belangrijke sporttoernooien en -evenementen werden afgelast.

Desondanks liet de sport zich ook dit jaar van haar beste kant zien; clubs bleven op afstand verenigen, topsporters trainden fanatiek door en vrijwilligers zorgden dat er veilig en verantwoord gesport kon worden. Eenieder verdient hiervoor veel waardering! We kiezen er dit jaar voor om geen awards uit te reiken maar maken wél een fijne feelgood-uitzending over de veerkracht van de sport in Rotterdam én we blikken vooruit op het moois dat ons in het sportjaar 2021 – hopelijk – te wachten staat. Deze uitzending zal op dinsdagavond 22 december om 17.20 uur op televisie te zien zijn bij Rijnmond. Rotterdam Sportsupport maakt deze uitzending in samenwerking met de gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rijnmond.

Floor Vierboom

Floor Vierboom

Communicatieadviseur

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Communicatieadviseur