Spartaan’20 F7 is één van de teams, dat in het kader van de Schoolsportvereniging Katendrecht uitkomt in de competitie van de KNVB. Alle kinderen uit het team wonen in de wijk en zijn leerling van basisscholen De Globetrotter en De Schalm.

Zaterdag 6 juni moest het team aantreden voor de finale van de KNVB-beker in hun klasse. In Zoetermeer werd gespeeld tegen SJC F4. Het werd een gelijk opgaande strijd met kansen over en weer. Enorm gejuich toen Dré Dorothea de 1-0 binnenschoot. Maar voor rust werd het alsnog 1-1. Na de rust werd SJC steeds sterker en halverwege de 2e helft hadden zij een abonnement aan kansen, vooral uit corners, maar steeds werd het gevaar ongedaan gemaakt. Bij één van de corners stortte keeper Badr zich op de bal en schoot snel uit waardoor Vyrison Ridderstap met een snelle uitval de 2-1 kon maken. En toen waren er nog 5 minuten te spelen… en daarin bleef de stand gelukkig ongewijzigd. Dus kon F7 de beker meenemen naar Katendrecht en gingen de spelers trots met hun medaille naar huis.