Wethouder Sven de Langen (o.a. Sport) maakte woensdag bekend dat Rotterdam een steunfonds vitale verenigingen van ruim 260.000 euro beschikbaar stelt voor verenigingen die door de coronacrisis dreigen om te vallen.

Rotterdam Sportsupport heeft een stappenplan ontwikkeld om te bepalen of de financiële situatie van een sportvereniging daadwerkelijk acuut is. Wanneer er voor de coronacrisis sprake was van een gezonde financiële huishouding en indien andere tegemoetkomingen, kwijtscheldingen en creatieve oplossingen niet voldoende zijn, maakt een vereniging aanspraak op het fonds.

Heeft jouw club vragen?

Voor vragen met betrekking tot het steunfonds of vragen met betrekking tot het coronavirus en Rotterdamse sportverenigingen, kun je rechtstreeks contact opnemen met René Biemans via coronavirus@rotterdamsportsupport.nl of door te bellen naar 06 23 82 58 15. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen over coronamaatregelen & sportverenigingen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Percy Isenia

Percy Isenia

verenigingsconsulent Leden en consulent Toeleiden