Rotterdamse sportverenigingen, opgelet! Het is weer mogelijk mee te doen aan de jaarlijkse strijd om de titel ‘Ons Kluppie’. De winnaar krijgt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Nieuw deze editie: de tien geselecteerde verenigingen presenteren zich niet alleen tijdens een radioreportage bij RTV Rijnmond, maar kunnen ook rekenen op een video-impressie van hun club op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Welke mooie ambities zou uw club kunnen verwezenlijken met de prijs van 2.500 euro? Welke eigenschappen maken uw vereniging zó speciaal en betekenisvol, dat de jury van Ons Kluppie u moet aanwijzen als één van de tien genomineerden voor Ons Kluppie 2014? Tot maandag 1 maart kunt u het laten weten via dit formulier.

De uitgekozen verenigingen promoten zich vervolgens tijdens een radioreportage op zaterdagmiddag bij RTV Rijnmond. Zij krijgen een journalist op bezoek die de leuke, bijzondere en waardevolle kenmerken van de club vastlegt. De eerste vereniging staat in het spotlicht op 15 maart, de laatste op 17 mei. Een week later wordt bekendgemaakt wie volgens publiek en jury dit jaar het leukste kluppie van Rotterdam is. Het publiek heeft invloed op de uitslag door online te stemmen.

Een extra promotiemiddel dit jaar is de online video-impressie. Uw vereniging kan die ook op de eigen site en bijvoorbeeld op YouTube plaatsen om de aandacht te trekken van bijvoorbeeld potentiële leden en sponsors.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende