Zaterdag 24 maart was bij korfbalvereniging NIO de start van het G korfbal met een open dag. De opkomst was goed te noemen.

Uiteraard ging er een goede voorbereiding aan de open dag vooraf. Er heeft veel promotie op scholen, in woonvormen en media plaatsgevonden. Uiteindelijk hebben negen enthousiaste kinderen met een clinic meegedaan, terwijl de ouders informatie kregen aan de zijlijn. Na de clinic konden zij kijken naar een demo wedstrijd tussen Nikantes G en Wion G. Na afloop kregen zij een aandenken en een strippenkaart voor enkele gratis trainingen.

Woensdag 28 maart was de eerste training en daar waren zeven kinderen aanwezig. Er valt dus te spreken over een succesvolle open dag.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting