De Bijdrage Jeugdsport en tegelijkertijd helpen Rotterdam Sportsupport de service verder te verbeteren? Doe mee aan het Vitaliteitsonderzoek.

Tien euro per jeugdlid. Dat is de beloning voor verenigingen die deelnemen aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport. Heeft uw club geen jeugdafdeling? Dan kan de kassa ook rinkelen. Onder de deelnemende verenigingen zonder jeugdleden worden op basis van loting vijf cheques van 200 euro uitgedeeld. Rotterdam Sportsupport wil zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van sportverenigingen. Daarvoor moeten in eerste instantie die behoeften bekend zijn. Dat is de reden dat Rotterdam Sportsupport jaarlijks een Vitaliteitsonderzoek laat verrichten. Secretarissen ontvangen in mei een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Stel, veel verenigingen blijken het moeilijk te vinden leden of sponsors te werven. Dan weten de medewerkers van Rotterdam Sportsupport op welk gebied ze clubs extra van dienst moeten zijn met adviezen, diensten en verwijzingen. Heeft uw club leden die jonger zijn dan achttien jaar? Voor elk van hen keert Rotterdam Sportsupport tien euro uit nadat uw vereniging een ingevuld vragenformulier heeft teruggestuurd. Dat is de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Een extra motivatie om mee te doen aan het onderzoek: alleen deelnemers kunnen aankloppen voor diensten van Rotterdam Sportsupport.

Meer informatie over het Vitaliteitsonderzoek kunt u krijgen via Kim Santbulte: k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl of 010 242 93 15.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende