Het is bekend welke tien Rotterdamse sportverenigingen nog in de race zijn voor de titel ‘Ons Kluppie 2014’. Iedereen kan hier stemmen op zijn favoriet: Judo Vereniging Hashi, A.F.C. 010Trojans (American football), Roeivereniging Rijnmond, Ruitervereniging Rozenburg, Animo Hoogvliet (turnen), R.S.V. Antibarbari (voetbal), OZC Rotterdam (korfbal), Beach Club Rotterdam (beachvolleybal), Schaatsvereniging Rotterdam of 010 Cheerleaders (cheerleading).

Een bedrag van 2.500 euro en een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Dát is waarmee de winnaar van ‘Ons Kluppie 2014’ wordt beloond. Na de aanmeldingsronde eerder dit jaar heeft de jury begin maart de tien genomineerde verenigingen geselecteerd. De uitverkoren clubs onderstrepen weer eens hoe rijk het Rotterdamse sportaanbod is: van judo tot turnen, van paardrijden tot cheerleading en nog veel meer.

Een goed beeld krijgen van de genomineerde verenigingen en zo een weldoordachte stem uitbrengen? Sinds zaterdag 15 maart is op RTV Rijnmond wekelijks een radioreportage over een genomineerde club te beluisteren in het om 14.00 uur beginnende programma Rijnmond Sport. De laatste uitzending is op 17 mei. Bekijk ook de video-impressies van de clubs op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Op zaterdag 24 mei wordt bekendgemaakt wie ‘Ons Kluppie 2014’ is. De uitslag wordt bepaald door het publiek en de jury. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Ons Kluppie is te volgen via de site en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Deters

projectleider Beweegcoach
Marcella Deters