De afgelopen zes weken zijn er reportages van Ons Kluppie op Radio Rijnmond te horen geweest. Met nog vier reportages te gaan, is het tijd voor een tussenstand van het aantal stemmen per club. Na het optellen van de stemmen op Facebook en op onze site staat momenteel RSV Antibarbari aan kop. Nummer twee en nummer drie zijn op dit moment respectievelijk A.F.C. 010 Trojans en OZC Rotterdam. Staat jouw vereniging nog niet in de top 3? Stem dan mee!

Gedurende de tien weken waarin de verenigingen zich presenteren, kan het publiek via Facebook en onze site stemmen op zijn favoriete club. Naast het publiek maakt ook een deskundige jury met onder meer oud-topjudoka Deborah Gravenstijn weer haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Hamstra

Bianca Hamstra

pedagogisch adviseur