Wandelvoetbal in Rotterdam!

De komende twee jaar ondersteunen de gemeente Rotterdam, het Nationaal Ouderenfonds en Sportsupport initiatiefnemers in de regio Rotterdam bij het opstarten van een eigen OldStars-team. Tijdens deze kick-off maken wij u graag bekend met wandelvoetbal.

Wanneer: Woensdag 10 mei 2017
Tijd: 17.00 – 20.30 uur
Locatie: Excelsior, Stadion Woudestein, Honingerdijk 110, Rotterdam

Bewegen is gezond en gezellig. Vaak horen we dat mensen graag een balletje trapten maar er op latere leeftijd mee zijn gestopt. Soms vanwege lichamelijke beperkingen, soms omdat vrienden en bekenden stopten. Lichamelijk en sociaal in beweging blijven, is belangrijk.

De komende twee jaar zetten we in op de promotie van wandelvoetbal in Rotterdam. U als bestuurder van een amateurvoetbalclub kunt daar een rol in spelen. We nodigen u dan ook van harte uit voor deze bijeenkomst in het stadion van Excelsior.

Oud-trainer Leo Beenhakker en andere bekende oud-voetballers zijn aanwezig om het belang van de sport te benadrukken. Vertegenwoordigers van de Rotterdamse welzijnspartijen nemen eveneens deel aan het evenement. Zij nemen belangstellende senioren mee. U kunt met elkaar in gesprek over het organiseren van walking football in Rotterdam.

  • 17.15 uur: Ontvangst met soep en broodjes
  • 18.00 uur: Welkom door dagvoorzitter Etienne Verhoef
  • 18.20 uur: Clinic wandelvoetbal door OldStars Hillegersberg
  • 18.45 uur: Workshops: Gezond bewegen en Lokaal samenwerken
  • 19.35 uur: Ondertekening intentieverklaring met wethouders Visser en de Jonge
  • 19.50 uur: Borrel
  • 20.30 uur: Afsluiting

Voor deze avond dient u zich aan te melden voor 3 mei via rotterdam@oldstars.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting