‘Hoe kan je als trainer of leider jouw spelers goed begeleiden? En hoe kun je als bestuurs- of commissielid de club nog sterker maken?’

We nodigen voetbalbestuurders uit IJsselmonde uit om samen met de trainers en coaches van de jeugdteams de theatervoorstelling over positief coachen te bezoeken. Op woensdagavond 12 februari 2014 vindt in theater Islemunda in IJsselmonde de voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaats.

Het thema van deze leuke theatervoorstelling: hoe kunnen de vrijwilligers een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Klik hier om uw vrijwilligers (maximaal 10) kosteloos aan te melden. Aanmelden kan tot 5 februari.

Let op: Alleen voor bestuurders en vrijiwilligers van voetbalclubs in IJsselmonde.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging