Wil jij ook positieve en betrokken ouders bij de club, omdat dit leidt tot meer sportplezier bij de kinderen? Laat je dan op woensdag 23 september vanaf 19.30 uur inspireren door Tv-Sportplezier, Jack van Gelder en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Alle vrijwilligers en bestuurders die binnen jouw vereniging te maken hebben met ouders, jeugd en vrijwilligersbeleid, zijn welkom. Inloop: vanaf 19.00 uur.

Voetbalpresentator Jack van Gelder – zelf jarenlang lid van de Amsterdamse amateurclub AFC – neemt je mee tijdens een avond vol inspiratie en handige tips. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont vertelt gedreven en met humor over de invloed van ouders op het sportplezier van hun kinderen en welke rol jouw vereniging daarin kan spelen.

Locatie:
Rotterdams Vakcollege de Hef
Slaghekstraat 221
3074 LJ Rotterdam

Klik hier om je aan te melden.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende
Liesbeth van der Meer