Vandaag hebben alle Rotterdamse sportverenigingen een uitnodiging van Rotterdam Sportsupport ontvangen om deel te nemen aan het vitaliteitsonderzoek. Clubs met een jeugdafdeling die dit onderzoek invullen, ontvangen automatisch de Bijdrage Jeugdsport, wat neerkomt op tien euro per jeugdlid. Clubs zonder jeugdafdeling maken kans op één van de geldprijzen van 100 euro. Met deelname aan het Vitaliteitsonderzoek helpen de deelnemende verenigingen bovendien Rotterdam Sportsupport nog meer zicht te krijgen op behoeften van verenigingen.

Het onderzoek is vandaag verzonden aan alle secretarissen van de Rotterdamse sportverenigingen, die zijn aangesloten bij een door NOC*NSF erkende sportbond, verzonden. Is de mail niet aangekomen? Neem dan contact met ons op via info@rotterdamsportsupport.nl of 010-2429315.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fieke de Goede

Fieke de Goede

interim projectleider Rotterdam Sport op Maat