Bent u vol lof over het sportcomplex bij u in de buurt? Vindt u dat de entreeprijs van het zwembad in uw gemeente te hoog is? Of vindt u dat de parkeergelegenheid bij de sporthal in de buurt moet worden uitgebreid? Dan is dit het moment om dit soort zaken aan de gemeente door te geven. Gemeente Rotterdam wil de gebruikers van sportvoorzieningen binnen de gemeente beter leren kennen. Het enige wat u hoeft te doen om hieraan mee te helpen is een enquête invullen. De enquête invullen duurt niet langer dan 5 minuten en het is geheel anoniem.

Zorg dat u of uw kinderen met plezier gebruik kunnen blijven maken van de vele sportvoorzieningen die de gemeente te bieden heeft! Invullen van de enquête kan tot en met 26 januari.

Klik op deze link om de enquête in te vullen: http://www.micra.nl/rotterdam/vereniging

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Carmen Barranco

Carmen Barranco

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat / clubkadercoach