Maar liefst duizend geïnteresseerden bezochten de Rotterdam Sport op Maat dag van 2013. De komende editie oefent ook grote aantrekkingskracht uit. Het mooie en nuttige evenement zou onmogelijk zijn zonder de steun en inspanningen van vele partijen. Daarbij gaat het niet alleen om de organisaties die gezamenlijk de netwerkorganisatie Rotterdam Sport op Maat vormen, maar om nog veel meer instellingen en individuen die de bezoekers van dienst zijn.

Wist je dat er tv-opnamen worden gemaakt tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag? Pameijer TV, ofwel de filmploeg voor en door cliënten van zorginstelling Pameijer, zal druk in de weer zijn. Pameijer is één van de organisaties die deel uitmaken van de netwerkorganisatie Rotterdam Sport op Maat en zo op zaterdag 13 september bijdragen aan een geslaagd evenement.

Rotterdam Sport op Maat is een samenwerking van gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, MEE Rotterdam Rijnmond, Pameijer, Rijndam Revalidatie, Rotterdam Topsport, NOC*NSF en Onbeperkt Sportief. Samen met Thuis op Straat Zuiderpark en Sportief Capelle tekent de netwerkorganisatie voor de Rotterdam Sport op Maat dag.

Maar er zijn meer partijen die de dag mogelijk maken. Zij zorgen onder meer voor financiering, leveren deskundigheid of brengen helpende handen mee. Voorbeelden: gemeente Rotterdam, Electrocar (elektrisch-transport-leverancier), Hogeschool Rotterdam en Rotterdamse fondsen en subsidies. En wat te denken van de vele (36) sportverenigingen die zich inzetten om de bezoekers een aangename en geslaagde dag te bezorgen?

De betrokkenheid van een groot aantal organisaties en vrijwilligers – meer dan honderd! – illustreert het enthousiasme en de animo voor dit bijzondere evenement. Rotterdam Sport op Maat bedankt iedere persoon en elke organisatie die een bijdrage levert aan de prachtige dag.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie