Van G-korfbal en hardlopen voor blinden tot autistenvoetbal: Rotterdam biedt al volop sportmogelijkheden. Met de lancering van Rotterdam Sport op Maat moeten de mogelijkheden zich in de stad alleen maar gaan uitbreiden voor mensen met een beperking.

In de promotievideo wordt sport voor mensen met een beperking in Rotterdam op een uiteenlopende manier in beeld gebracht. Ook wordt de rol van Rotterdam Sport op Maat verder uitgelicht.

Opnames van korfballende, roeiende, voetballende, hardlopende en basketballende mensen met een beperking passeren de revue. Wethouder Antoinette Laan en Gert-Jan Lammens sporten met blinden en Franciso Elson basketbalt met zijn gehandicapte achterneef en tevens Rotterdam Sport op Maat-ambassadeur Lucien Boldewijn. Bekijk de video om de gehele impressie zelf te ondervinden.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker