Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen dit jaar bij Jeugdvakantieland meedoen aan meer dan honderd activiteiten. Knutselen, naar het theater, een muziekinstrument leren bespelen, maar vooral ook sport maakt onderdeel uit van het aansprekende aanbod.

De activiteiten vinden plaats in vijf hallen en twee buitenlocaties. Eén hal wordt volledig gevuld met sportactiviteiten, die voornamelijk door de combinatiefunctionarissen van Rotterdam Sportsupport georganiseerd worden. De combinatiefunctionarissen zorgen er, waar mogelijk in combinatie met Rotterdamse sportverenigingen, voor dat kinderen kunnen genieten van voetbal, turnen, korfbal, volleybal, tennis, karate, boksen, judo, basketbal en tafeltennis.

Mooie mix van activiteiten

Jeugdvakantieland is van 11 t/m 22 augustus (niet in het weekend) in en rondom Ahoy. Er is dit jaar weer een mooie mix van activiteiten samengesteld. Nieuw dit jaar is onder andere hoopdance, de 3D techniek van Roffab, de cheerleaders, Skatefever, de mobiele muziekstudio, de internationale spelletjes van Unicef en de primeur van de nieuwe serie van Cartoon Network. Maar ook de ‘gouwe ouwe’ activiteiten zijn van de partij: koekjes gebakken, in de huid kruipen van een echte journalist, op onderzoek uit in het Ontdekbos, mee met de brandweerwagen, knutselen in de Creative Camping, en dus heel veel sporten. Het volledige programma is dit jaar gebundeld in een mobiele website: http://m.twoppy.com/jeugdvakantieland.

Kaarten kopen

De toegangskaarten voor Jeugdvakantieland, dat wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, zijn 11 t/m 22 augustus te koop aan de kassa’s in Ahoy Rotterdam. De toegangsprijs voor kinderen vanaf 3 jaar is € 5,- per dag. Ouders betalen € 2,- per dag. Meer informatie: www.rotterdam.nl/jeugdvakantieland.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra van Zevenhuijzen

teamcoördinator P&O en Financiën
Sandra van Zevenhuijzen