Twijfelt u weleens of uw vereniging de juiste belastingaangifte doet? Draagt de vereniging niet te veel loon- of omzetbelasting af. Of juist te weinig? Wat zijn de gevolgen van de afschaffing van de kantineregeling? Wat betekent de invoering van de werkkostenregeling voor verenigingen? Kan ik de trainer een onbelaste (vrijwilligers)vergoeding verstrekken?

Vanaf medio september organiseren NOC*NSF, de KNVB, KNHB en KNLTB in samenwerking met de Belastingdienst voorlichtingsavonden voor verenigingen om alle vragen over sport en belastingen te beantwoorden. De avonden zijn toegankelijk voor geïnteresseerde leden van alle sportbonden.

Aan de hand van praktijksituaties zullen medewerkers van de Belastingdienst nieuwe en bestaande regelingen toelichten en uitleg geven over fiscale kwesties voor sportverenigingen. Tijdens en na de voorlichting zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen.

De avonden worden vanaf 8 september tot en met 16 oktober gehouden op 22 locaties verspreid door het hele land. In het inschrijfformulier vindt u alle locaties en adressen en kunt u een keuze maken voor een voorlichtingsavond bij u in de buurt. Het inschrijfformulier vindt u hier: https://fd7.formdesk.com/noc-nsf/infobijeenkomstverenigingen

De voorlichtingsavonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maaike Tieman

Maaike Tieman

communicatieadviseur / clubkadercoach