Van 16 tot 23 april is het Nationale Sportweek. Sport en Recreatie heeft samen met Rotterdam Sportsupport, Perspect, de wijksportclub Hordijkerveld- Reyeroord, sportverenigingen en andere beweegpartners in IJsselmonde en Charlois een kalender samengesteld met gratis activiteiten voor volwassenen en senioren in de Nationale Sportweek.

De activiteiten in de kalender IJsselmonde en de kalender Charlois zijn niet zomaar opgenomen. Hier zijn de volgende criteria voor opgesteld:

1. Het moet laagdrempelig zijn.

2. Er moet nog voldoende ruimte zijn voor nieuwe deelnemers.

3. Deelnemers moeten gratis kunnen kennismaken in de nationale Sportweek

Dit is een initiatief om op een goedkope en effectieve manier het bestaande beweegaanbod in IJsselmonde en Charlois bekend te maken bij de doelgroep. Deze activiteiten zijn uiteraard na de nationale sportweek ook nog open voor mensen om aan deel te nemen.

Gebruik de kalender IJsselmonde en de kalender Charlois om mensen die u ontmoet te attenderen op  de laagdrempelige activiteiten die gratis worden aangeboden in de wijk IJsselmonde en Charlois.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Mark van der Haven

Mark van der Haven

projectcoördinator Schoolsportvereniging