Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een sportstad als Rotterdam. Namens Excelsior4All, de maatschappelijk foundation van SBV Excelsior, en de gemeente Rotterdam mag Rotterdam Sportsupport vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen blij maken met tribunekaarten voor de wedstrijd van SBV Excelsior tegen Vitesse.

Deze competitiewedstrijd wordt op 9 september om 20.45 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. Stichting Excelsior4All zet zich maatschappelijk in om de leefsituatie van Rotterdammers te verbeteren. Vanuit deze maatschappelijke ambitie draagt Excelsior Rotterdam bij aan de Nationale Sportweek en stelt de kaarten ter beschikking.

Er zijn 100 kaarten beschikbaar voor Rotterdamse sportvrijwilligers. Per vereniging zijn maximaal vier gratis vrijkaarten aan te vragen. Daarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Klik hier om kaarten voor de vrijwilligers van jouw vereniging aan te vragen. Je kunt ervoor kiezen om de tickets per e-mail te ontvangen of om ze af te halen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liana Landman

projectleider Vitale sportverenigingen / verenigingsconsulent Accommodatie en Organisatie
Liana Landman