Wat is uw mening over de nieuwsbrief van Rotterdam Sport op Maat? Wat bevalt u en wat mist u bijvoorbeeld? Doe mee aan het lezersonderzoek en maak kans op het boek ‘Kracht en kwetsbaarheid’ van Esther Vergeer, zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis.

Rotterdam Sport op Maat wil u graag haarfijn bedienen en nieuws brengen over onderwerpen die lezers belangrijk vinden. We zijn daarom benieuwd naar uw mening en interesses. Tips om de nieuwsbrief te verbeteren zijn ook van harte welkom. Daarom verzoeken we u vriendelijk mee te doen aan het lezersonderzoek. Dat duurt ongeveer drie minuten.

Wie de vragenlijst invult en verstuurt, maakt kans op het boek ‘Kracht en kwetsbaarheid’ van Esther Vergeer. Dit is het inspirerende levensverhaal van een vrouw die uitgroeide tot een wereldwijd boegbeeld van de gehandicaptensport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur