We gaan weer van start! Rotterdamse sportverenigingen kunnen de strijd aangaan om de titel ‘Ons Kluppie’. De winnaar ontvangt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 17 februari. De jury kiest daarna tien verenigingen die zich gaan promoten met een radioreportage en een videofilmpje.

Waarom is jouw vereniging de leukste van Rotterdam? De jury wil graag weten welke sporten en bijzondere activiteiten jullie bieden en voor welke doelgroepen jullie dit doen. Wat maakt jouw club anders dan alle andere clubs en wat zou jouw vereniging doen met de geldprijs van 2.500 euro? Vertel het ons, door op de aanmeldknop te klikken.

Campagne voeren
De jury kiest op basis van de aanmeldingen die binnenkomen tien verenigingen die uiteindelijk in aanmerking komen voor de prijs. Daarna zullen deze genomineerde clubs zelf moeten zorgen voor zoveel mogelijke publieksstemmen, die mede bepalen wie ‘Ons Kluppie 2017’ wordt. Een radioreportage en een filmpje, gemaakt door RTV Rijnmond, dragen hieraan geweldig bij.

Vanaf maart kan iedereen wekelijks nader kennismaken met de genomineerden. Vrijwilligers en leden van de vereniging vertellen dan waarom hun club zo leuk, onderscheidend en waardevol is. De video-impressie van RTV Rijnmond kan ook als promotiemiddel worden gebruikt op bijvoorbeeld de verenigingswebsite.

Aanmelden voor ‘Ons Kluppie 2017’
Vertel ons waarom de jury jouw vereniging moet kiezen tot genomineerde voor ‘Ons Kluppie’. Aanmelden kan t/m vrijdag 17 februari, via onderstaande knop.

Aanmelden Ons Kluppie

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Evelien Meun-Vonk

strategisch adviseur / leidinggevende
Evelien Meun-Vonk