De felle brand die dinsdagavond een groot deel van het clubgebouw van WION heeft vernield, leidt tot landelijke media-aandacht. Donderdagavond verscheen de korfbalclub in Hart van Nederland.

Enkele dagen na de brand kan WION de balans opmaken over de gevolgen van de brand. De hal lijkt redelijk gespaard gebleven, de inventaris van de kantine is echter totaal afgeschreven. Technisch onderzoek van experts wijst de komende periode uit of de gehele kantine als verloren moet worden beschouwd.

Een enorme tegenvaller, zeker door de recente verbouwingen die in het gebouw hebben plaatsgevonden. Maar de reportage van Hart van Nederland maakt duidelijk dat de clubleden het er niet bij laten zitten en gaan opnieuw de boel renoveren. Vol goede moed, een groot gevoel van saamhorigheid en de houding van ‘schouders eronder’ kijkt de club alweer naar de toekomst.

Rotterdam Sportsupport wenst WION en de andere verenigingen die gebruikmaken van de WION-hal sterkte toe. Ideeën en (advies voor) steun zijn van harte welkom bij de club. Deze kunnen gestuurd worden aan Mark Tissink (Programmamedewerker ‘Korfbalstimulering Rotterdam”) via m.tissink@rotterdamsportsupport.nl.

Via deze link is de reportage van Hart van Nederland te bekijken.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Stephan Vos

Stephan Vos

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat