Jonge sporttalenten kunnen zich aanmelden voor een online workshop ‘Crowdfunding’ op vrijdag 9 december. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds legt die middag van 16:00 tot 17:00 uur alles uit over dit onderwerp. In de workshop komen allerlei dingen aan bod die te maken hebben met sportsponsoring. We gaan op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is jouw droom op sportief gebied? Op welke manier kunnen andere mensen jou helpen om deze droom te realiseren? Hoe kom je als jong talent aan sponsoren?

Talentboek Rotterdam

Tijdens de workshop komt aan bod hoe je een succesvolle campagne op bijvoorbeeld Talentboek Rotterdam kunt starten. Dit is een crowdfundingswebsite voor jonge sporttalenten en -teams (tot 25 jaar) die sporten en/of wonen in Rotterdam én dit jaar mee hebben gedaan of mee gaan doen aan een NK, EK of WK. Op Talentboek Rotterdam is het mogelijk een campagne te starten en zo geld in te zamelen wat de talenten kunnen gebruiken voor deelname aan trainingsstages en/of (buitenlandse) toernooien, of een bijdrage in materiaal- of verblijfskosten die gepaard gaan met sporten op topniveau.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan t/m 1 december door een mail te sturen naar luijendijk@rotterdamtopsport.nl. Ben je onder de 18? Vraag dan of je ouders/verzorger met je meekijken. Zij zijn ook van harte welkom! Deze workshop wordt georganiseerd door het Yvonne van Gennip Talent Fonds in samenwerking met Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport. Samen hebben zij eerder dit jaar Talentboek Rotterdam gelanceerd.

Irene Pekaar

Contentspecialist
Irene Pekaar

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

verenigingsconsulent Prins Alexander / projectcoördinator Schoolsportvereniging
Laurens Verbaan