Op woensdag 22 juni 2011 wordt in Diergaarde Blijdorp een speciale ZOOmeravond voor Rotterdamse vrijwilligers gehouden. Deze avond wordt georganiseerd door inZ en mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam. U kunt zich alvast inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van dit bijzondere evenement.

Wat mag u verwachten?

Allereerst een unieke avond in de dierentuin op één van de langste dagen van het jaar, met praktische informatie over vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn er optredens in de diverse themacafés die in het park worden georganiseerd. Van Jules Deelder tot Noodweer en van Frèderique Spigt tot kleine akoestische optredens. Deze avond is voor u als vrijwilliger gratis, en wordt u aangeboden door de gemeente Rotterdam in het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk 2011. U krijgt ook ‘Blijdorp munten’, waarmee u wat te eten en te drinken kunt halen wanneer u dat wilt. Alle horecagelegenheden zijn geopend. inZ, de Rotterdamse samenwerking van ondersteuningsorganisaties voor vrijwilligerswerk, organiseert deze avond in opdracht van de gemeente.

Open podium

Dit vrijwilligersfestival is er voor de vrijwilligers, maar ook een beetje dóór hen. Tijdens het festival is een ‘open podium’ aanwezig, waar vrijwilligers mogen dansen, zingen, muziek maken, rappen, ga zo maar door. Wilt u of wil jij van dit podium gebruik maken? Meld dit zo snel mogelijk via info@inz.nl.

Aanmelden

Ga voor meer informatie of voor aanmelden naar www.inz.nl/vrijwilligersfestival. U mag ook iemand meenemen! Dus wilt u iemand het laatste zetje geven om ook actief te worden als vrijwilliger? Meld hem of haar dan aan als introducé. Enige voorwaarde is dat uw introducé 15 jaar of ouder is. Na uw aanmelding ontvangt u verdere praktische informatie. Heeft u geen internet? Meld u zich dan aan via telefoonnummer 010 270 99 00.

Meer informatie

www.inz.nl/vrijwilligersfestival of via telefoonnummer 010  270 99 00.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emily Valks

Emily Valks

pedagogisch adviseur