Beste zorg-, welzijn- en beweeg professional, we hebben een leuke beweeg aanbieding voor uw cliënten/patiënten/deelnemers, de Rotterdammer.

Verwijs uw patiënt/cliënt (of kom samen) naar de Gratis Beweegactie op 27 november om 10:00 uur
-Gezondheidscentrum Helianth (Blondeelstraat 15, 3067 VA Rotterdam)
-Duur: van 10:00 uur tot 12:00 uur
Maak kennis met trainers van verschillende beweegactiviteiten bij u uit de buurt. Gelijk aan een activiteit meedoen/ uitproberen kan natuurlijk ook.

Is de Rotterdammers enthousiast over Bewegen?
-We mogen deze dag een starpakket bewegen aanbieden; vijf keer bewegen voor totaal vijf euro bij één van de aanwezige sportaanbieders.

Voor wie?
Rotterdammers (volwassen en senioren) met een afstand tot bewegen die (weer) in beweging willen/moeten komen, maar niet weten hoe en waar.

Uw rol is hierin erg belangrijk – neemt u ze mee?
Het kan een grote stap zijn voor de doelgroep om naar een onbekende plek te komen, waar je niemand kent en waar je ook nog eens iets gaat doen waar je misschien nog je twijfels bij hebt. U bent voor hen een bekend gezicht en kan de eerste stap om in beweging te komen vergemakkelijken (of als stok achter de deur fungeren). Wilt u ze attenderen op en meenemen naar de Beweegactie? Natuurlijk mag iemand ook alleen komen als hij/zij dat liever heeft. Maar als u er toch bent kunt u ook gelijk kennismaken met lokale beweegaanbieders die met begeleidend sporten drempels kunnen wegnemen voor uw cliënten.

Lijkt het u een goed idee om als zorg / welzijn professional een beweegactiviteit bij u te organiseren? Laat het ons weten. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en het beweegaanbod bij u in de buurt in kaart te brengen.

Zien we u ook 27 november of heeft u een patiënt/cliënt die graag wil deelnemen? Laat het ons weten. Bel ons of stuur een berichtje/appje naar 06-17327184. Of mail naar info@beweegplus.nl

Fieke de Goede

Fieke de Goede

interim projectleider Rotterdam Sport op Maat