Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Heb je vragen? Neem dan contact op met Emile van der Weg via e.vanderweg@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315.

Noem het anders denken, omdenken of denken met een omweg. Vaste denkpatronen kan je doorbreken. Wat het oplevert? (Vernieuwende) oplossingen, ideeën, inzichten en concrete plannen om met jouw vereniging te kunnen sporten in de anderhalvemetersamenleving.

Hoe we dat doen? In deze digitale creatieve sessie op dinsdag 19 mei (19.30 tot 21.00 uur) zetten we tools in om je anders te laten denken. Misschien denk je allereerst aan Out-of-the-box denken, maar creatief denken kan ook zijn: een vraag anders stellen, denken vanuit andere situaties of perspectieven, of elementen stapelen. Hoe gek iets ook lijkt in eerste instantie, altijd kom je tot plannen. Concreet. Praktisch uitvoerbaar. Je leert diverse soorten tools en hoe je ze kan toepassen op allerlei vraagstukken, in dit geval het sporten in de anderhalvemetersamenleving. De spelregels van de avond:

  • Stel je oordeel zo lang mogelijk uit
  • Kwantiteit gaat boven kwaliteit
  • Lift mee met de opmerkingen en ideeën van andere deelnemers
  • Toon LEF!
Emile van der Weg

Emile van der Weg

Verenigingsconsulent