Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging van onschatbare waarde. Zij bepalen mede het succes van de club en zorgen dat de vereniging draait: ze staan achter de bar, voeren bestuurs- en commissietaken uit of trainen en begeleiden de sporters. Voor veel sportverenigingen is het één van de grootste uitdagingen: het werven (en behouden) van vrijwilligers. Hoe zorg je dat alle taken binnen de club vervuld worden? Hoe maak je je leden warm voor vrijwilligerswerk? En die ouders/verzorgers, hoe betrek je ook hen bij de club van hun kinderen? En hoe organiseer je dat vrijwilligerswerk binnen de club?  

Op woensdag 5 oktober organiseert Rotterdam Sportsupport een digitaal vragenuurtje voor Rotterdamse sportverenigingen die op zoek zijn naar meer vrijwilligers en met onze tips en tricks aan de slag willen gaan. De verenigingsconsulenten van Rotterdam Sportsupport beantwoorden deze avond al jouw vragen en bieden je de ruimte om met andere sportclubs ervaringen uit te wisselen. Ook ondersteunen wij, waar nodig, jouw club verder in deze uitdagingen.

Aanmelden

Ben jij erbij? Aanmelden voor dit vragenuurtje kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen over deze avond? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Bianca Post via b.post@rotterdamsportsupport.nl of Carmen Barranco op c.barranco@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!

Bianca Post – van der Hoek

Verenigingsconsulent Vrijwilligers
Bianca Post – van der Hoek