Eén op de vier Rotterdamse kinderen groeit op in armoede. Als sportvereniging met een jeugdafdeling kun je het verschil maken voor deze kinderen.

Op maandag 11 april organiseert Rotterdam Sportsupport een digitaal vragenuurtje voor sportverenigingen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam (JFSC). Ook jouw vereniging is van harte welkom om aan te sluiten. Erik Spijker, Coördinator Sport bij het JFSC, beantwoordt deze avond al jouw vragen. Ook informeert hij je over de rol van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam, de kansen die een goede samenwerking oplevert en de uitdagingen waarvoor het fonds nog staat. Ben jij er ook bij?

Rotterdam Sportsupport werkt aan vitale, veilige en toekomstbestendige verenigingen. Ook brengen we met onze programma’s meer jeugd naar de sportvereniging. Om die reden hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking tussen sportverengingen en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam.

Wat is het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen t/m 17 jaar in Rotterdam. Ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen. Dit gaat via een intermediair. Bijvoorbeeld een leerkracht, maatschappelijk werker of buurtcoach. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam betaalt de vergoeding rechtstreeks aan jouw sportvereniging. Lees hier meer.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen over de avond? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Percy Isenia via p.isenia@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!