De vertrouwenscontactpersoon (VCP) geldt binnen de sportvereniging als hét aanspreekpunt voor iedereen met vragen of zorgen over het welzijn van spelers, ouders/verzorgers of andere vrijwilligers. De VCP is er om hierover te praten. Het is ook mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij deze persoon aan te kaarten. Iedereen binnen de organisatie kan zich bij de vertrouwenscontactpersoon melden: sporters, ouders/verzorgers, trainers, toeschouwers, bestuurders et cetera.

Rotterdam Sportsupport organiseert dit sportseizoen digitale vragenuurtjes voor vertrouwenscontactpersonen. Tijdens deze vragenuurtjes kunnen vertrouwenscontactpersonen hun uitdagingen bespreken met de pedagogisch adviseurs van Rotterdam Sportsupport. Ook is er ruimte om vragen te stellen of casussen te bespreken met andere vertrouwenscontactpersonen. De eerst volgende is op dinsdag 21 november van 19.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent of met pedagogisch adviseur Bianca Hamstra via b.hamstra@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Bianca Hamstra

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat
Bianca Hamstra