Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Op maandag 4 mei (18.30 tot 19.45 uur) organiseren we een nieuwe bijeenkomst. Lees hier meer.

Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar mogen sinds 29 april onder begeleiding buiten met elkaar sporten. Om alles verantwoord te laten verlopen, heeft Rotterdam Sportsupport deze checklist ontwikkeld. Het weer mogelijk maken van het sporten – en hierbij het opvolgen van de protocollen – brengt een grote extra verantwoordelijkheid met zich mee.

Op donderdag 30 april (19.30 tot 21.00 uur) organiseren we daarom een digitale intervisiebijeenkomst, bedoeld voor bestuurders, coronacoördinatoren en overige clubvrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen die betrokken zijn bij de openstelling van de sportactiviteiten voor jeugd. Tijdens deze bijeenkomst delen clubs hun eerste ervaringen en uitdagingen met elkaar. Hoe ga je om met het organiseren van sporten in de nieuwe situatie? Tegen welke problemen loop je aan? Deze digitale intervisiebijeenkomst helpt je om nog sneller te leren; je leert immers ook van de problemen én oplossingen van andere verenigingen. Zo zorgen we samen dat de Rotterdamse jeugd veilig, verantwoord én met veel plezier kan sporten bij sportverenigingen!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

Aanspreekpunt over sporten in de anderhalvemetersamenleving