Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de sportkantine, heb je een vanaf zaterdag 25 september een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig. Dit kan voor sportverenigingen leiden tot veel organisatorische uitdagingen. Hierover gaan we graag samen met jouw vereniging in gesprek.

Op woensdag 6 oktober (19.30 tot 21.00 uur) organiseren we een digitale sessie voor Rotterdamse sportverenigingen. Deze sessie, bedoeld voor bestuurders, coronacoördinatoren en overige clubvrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen die betrokken zijn bij de handhaving van de coronamaatregelen. In deze door Rotterdam Sportsupport begeleide digitale sessie delen verenigingen ervaringen en uitdagingen met elkaar. Heeft jouw vereniging moeite om de coronamaatregelen te handhaven? Gaat het juist heel goed en wil je deze ervaringen delen met andere clubs? Of wellicht heeft jouw vereniging handige tips en praktische handvatten voor andere clubs. We horen en bespreken het graag met elkaar!  

Aanmelden

Aanmelden kan door hier te klikken of via de button in het informatiemenu. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link naar de online omgeving. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Frederik Netten via f.netten@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!