Op woensdag 1 december (19.30 tot 21.00 uur) organiseren we een digitale sessie, bedoeld voor bestuurders, coronacoördinatoren en overige clubvrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen die betrokken zijn bij de handhaving van de huidige coronamaatregelen en het coronatoegangsbewijs (CTB) en het vinden van vrijwilligers voor deze functie.

De aangescherpte maatregelen, zoals het werken met coronatoegangsbewijzen, zullen waarschijnlijk langer aanhouden. We willen verenigingen hier graag op voorbereiden en ondersteunen. In deze digitale sessie, begeleid door Rotterdam Sportsupport, inspireren wij jou met concrete acties en tools die je kan inzetten bij het werven van vrijwilligers binnen jouw vereniging voor de uitvoering van de controle op het coronatoegangsbewijs. Ook delen verenigingen deze avond ervaringen en uitdagingen met elkaar.

Heb je als clubvrijwilliger moeite om voldoende vrijwilligers te vinden om de coronamaatregelen te handhaven? Of gaat het bij jouw vereniging juist heel goed en wil je deze ervaringen delen? Deze digitale inspiratiebijeenkomst helpt je bij de uitdagingen van jouw vereniging over het handhaven van de coronamaatregelen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door hier te klikken of via de button in het informatiemenu. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link naar de online omgeving. Heb je nog vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Bianca Post via b.post@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!

Bianca Post – van der Hoek

Verenigingsconsulent Vrijwilligers
Bianca Post – van der Hoek