Met de Grow 010 Challenge helpen verenigingen aan de hand van prikkelende uitdagingen op gebied van ledenwerving, financiën, maatschappelijk ondernemerschap en sponsoring. Op donderdag 28 november staat het thema maatschappelijk ondernemerschap op de agenda. De uitdaging: Iedere doelgroep in beweging!

Tijdens deze avond dagen we je als bestuurder uit om na te denken voor welke maatschappelijke uitdagingen jouw sport(vereniging) kan worden ingezet. We laten het concept van sport als doel helemaal los en gaan de diepte in op het aanbieden van sport als middel. Via een matrix denk je na over wat je op maatschappelijk gebied kunt betekenen voor bestaande (en nieuwe) doelgroepen. We vullen een groeistrategie in en kijken naar de huidige markt en mogelijke nieuwe markten.

“Bestuurders die meedoen aan deze Grow 010 Challenge vergroten de impact van hun vereniging en zorgen voor een blijvend bestaansrecht,” aldus cursusleider Danny Rijnhout.

Voor wie?
Bestuurders van binnensportverenigingen en/of bestuurders van clubs met een buitensportaccommodatie. Om de kwaliteit van de sessies te waarborgen – en vanwege de complexiteit van de uitdagingen – hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via de button rechts op deze pagina. Je kunt je ook inschrijven voor de bijeenkomst van 12 december over sponsoring. Geef in het inschrijfformulier aan wat voor jou van toepassing is. Meerdere personen zijn welkom. Dan graag wel iedereen afzonderlijk inschrijven.

Liana Landman

Liana Landman

Verenigingsadviseur