Kampt jouw vereniging met een teruglopend ledenaantal, uitblijvende groei of ben je bang dat je club de exploitatie niet gezond kan houden? Dan is de Grow 010 Challenge iets voor jou. Aan de hand van prikkelende uitdagingen op gebied van ledenwerving, financiën, maatschappelijk ondernemerschap en sponsoring helpen we jouw vereniging. Op donderdag 12 december is sponsoring het thema. De vereniging als marketingtool is deze avond de uitdaging.

Deze laatste avond laten we bestuurders de mogelijkheden zien om hun vereniging als marketingtool in te zetten voor bedrijven. Zo kun je bedrijven helpen met het bouwen van een maatschappelijk imago en het vinden van klanten en/of goede medewerkers. Alles draait om een goede match en activatie van een sponsordeal.

“Bestuurders die meedoen aan deze Grow 010 Challenge vergroten de impact van hun vereniging en zorgen voor een blijvend bestaansrecht,” aldus cursusleider Danny Rijnhout.

Voor wie?
Bestuurders van binnensport verenigingen en/of bestuurders van clubs met een buitensportaccommodatie. Om de kwaliteit van de sessies te waarborgen – en vanwege de complexiteit van de uitdagingen – hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via de button rechts op de pagina. Geef in het inschrijfformulier aan wat voor jou van toepassing is. Meerdere personen zijn welkom. Dan graag wel iedereen afzonderlijk inschrijven.

Liana Landman

Liana Landman

projectleider Vitale sportverenigingen / verenigingsconsulent Accommodatie en Organisatie