Kampt jouw vereniging met een teruglopend ledenaantal, uitblijvende groei of ben je bang dat je club de exploitatie niet gezond kan houden? Dan is de Grow 010 Challenge iets voor jou. Aan de hand van prikkelende uitdagingen op gebied van ledenwerving, financiën, maatschappelijk ondernemerschap en sponsoring helpen we jouw vereniging. Op donderdag 12 december is sponsoring het thema. De vereniging als marketingtool is deze avond de uitdaging.

Deze laatste avond laten we bestuurders de mogelijkheden zien om hun vereniging als marketingtool in te zetten voor bedrijven. Zo kun je bedrijven helpen met het bouwen van een maatschappelijk imago en het vinden van klanten en/of goede medewerkers. Alles draait om een goede match en activatie van een sponsordeal. Met de Rabobank gaan we in op hun sponsorbeleid en zoeken we uit wat deze bank doet. Wat wil de Rabobank bereiken? En waarom hebben ze voor bepaalde maatschappelijke projecten geld over? Met dit verhaal in het achterhoofd gaan we nadenken waarom bedrijven verenigingen zouden willen sponsoren.

“Bestuurders die meedoen aan deze Grow 010 Challenge vergroten de impact van hun vereniging en zorgen voor een blijvend bestaansrecht,” aldus cursusleider Danny Rijnhout.

Voor wie?
Bestuurders van binnensport verenigingen en/of bestuurders van clubs met een buitensportaccommodatie. Om de kwaliteit van de sessies te waarborgen – en vanwege de complexiteit van de uitdagingen – hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via de button rechts op de pagina. Je kunt je ook inschrijven voor de bijeenkomst op 28 november over maatschappelijk ondernemerschap. Geef in het inschrijfformulier aan wat voor jou van toepassing is. Meerdere personen zijn welkom. Dan graag wel iedereen afzonderlijk inschrijven.