Hoe vervul je jouw functie als vertrouwenscontactpersoon (VCP) in deze tijd? Binnen sporten liggen helemaal stil, het clubhuis is dicht, ouders/verzorgers komen niet meer op de club, trainers en sporters komen naar de vereniging om te trainen en zijn dan weer snel weg. Er zijn niet veel momenten meer om zorgen te signaleren en bespreekbaar te maken. Dit terwijl in deze tijd zorgen over thuissituaties toenemen, de kans op kindermishandeling en huiselijk geweld elke lockdown groter worden, er financiële zorgen kunnen ontstaan bij (ouders van) leden en eenzaamheid een steeds groter probleem wordt.

Op maandag 22 maart organiseren wij een digitale intervisiebijeenkomst voor vertrouwenscontactpersonen. In deze tijd kan jij als VCP een onwijs belangrijke positie innemen en een rol spelen die voor de vereniging, trainers en (jeugd)spelers van grote waarde kan zijn. Waar kan je in deze tijd op letten? Wat kan je doen om (jeugd)sporters in beeld te krijgen? We bespreken het deze avond met elkaar. Ben jij er ook bij?

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met pedagoog Romy van der Heide via r.vanderheide@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Romy van der Heide

Romy van der Heide

pedagogisch adviseur / projectcoördinator Pedagogisch spreekuur