Uit onderzoek van het Mulier Instituut blijkt dat door de coronacrisis bij bijna de helft van de sportverenigingen in Nederland (ernstige) zorgen bestaan over de toekomst van hun vereniging. Eén van de grootste uitdagingen is het werven en behouden van leden en zo financieel gezond de crisis door komen. Inviplay, een online multi-sportplatform dat goed aansluit bij de wensen en behoeften van sportverenigingen, speelt in op deze uitdagingen. Al meerdere Rotterdamse clubs zijn aangesloten op de website. Lees hier meer.

Rotterdam Sportsupport gelooft in de meerwaarde van Inviplay voor sportverenigingen om nieuw sportaanbod op te starten, leden te behouden en nieuwe leden te werven (ook binnen de huidige coronamaatregelen). Op dinsdag 5 oktober (20.00 tot 21.30 uur) organiseren we een webinar. Paul Keurentjes van Inviplay geeft dan meer uitleg over het platform dat goed aansluit bij de wensen en behoeften van sportverenigingen in deze tijd. Sluit jij ook aan?

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen over de avond? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Percy Isenia via p.isenia@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 06 18 11 23 47. We helpen je graag verder!