Op maandag 23 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor Rotterdamse sportverenigingen en scoutinggroepen. Bestuurders en andere vrijwilligers zijn deze avond van harte welkom bij Spartaan’20 aan de Oldegaarde. Tijdens deze bijeenkomst staat het verenigen van verenigingen centraal, want samen staan we sterk! Breinexpert Jeannette Welp leert ons, met behulp van muziek, hoe we beter kunnen verbinden en samenwerken. Het belooft een avond vol interactie te worden. 

Na dit plenaire gedeelte gaan we aan de slag met de opgedane kennis. Tijdens verschillende rondetafelgesprekken kom je in contact met (collega)bestuurders, onze experts of andere mensen uit het netwerk en kun je ideeën en kennis uitwisselen. Bovendien maken jullie kans op een bardienstovername. Kortom: dit is een avond die je niet mag missen!   

Programma 

19.30-20.00: Inloop  
20.00-20.15: Opening door Gert Jan Lammens, directeur Rotterdam Sportsupport, en wethouder Faouzi Achbar
20.15-20.45: Interactieve bijdrage van Jeanette Welp (foto), expert op het gebied van muziek en het brein. Jeannette geeft ons een kijkje in het brein; hoe werkt dat hoofd van ons nou eigenlijk? En hoe kan je je nog beter met elkaar en anderen verbinden? 
20.45-21.45: Verschillende rondetafelgesprekken waarin iedereen in wisselende samenstelling met elkaar in gesprek gaat 
21.45-22.30: Netwerken   

Jeannette Welp leert ons, met behulp van muziek, hoe we beter kunnen verbinden en samenwerken.
Tijdens de netwerkbijeenkomst kom je in contact met (collega)bestuurders, onze experts of andere mensen uit het netwerk en kun je ideeën en kennis uitwisselen.

Aanmelden

Per vereniging is er deze avond plek voor twee personen. Vul a.u.b. voor iedere aanwezige het aanmeldformulier apart in. Aanmelden kan t/m vrijdag 13 oktober via dit formulier of door te klikken op de button in het informatiemenu.

Maak kans op bardienstovername! 

Omdat het ontlasten van vrijwilligers bij verenigingen hoog bij ons op de agenda staat, geven we hier op deze avond ook graag aandacht aan. Bij een verloting maken drie clubs kan op een bardienstovername door Rotterdam Sportsupport. Nóg een reden om naar onze bijeenkomst te komen! 

Irene Pekaar

Evenementencoördinator
Irene Pekaar