Sluit de huidige traditionele werkwijze van besturen of organiseren niet goed aan bij de wensen en behoefte van de leden? Wil je mensen meekrijgen, maar vind je het lastig om draagvlak te creëren? Of wil je leren van andere bestuurders uit de sport- en cultuurwereld? Dan is dit de uitgelezen kans om het komende seizoen met vernieuwende organisatie- en bestuursvormen aan de slag te gaan.

De 4-delige opleiding ‘Besturen met Impact’ richt zich vooral op de nog verder te ontwikkelen persoonlijke kwaliteiten van sportbestuurders. Deze training staat onder begeleiding van de KNVB, maar is ook uitermate geschikt voor bestuurders van andere sportverenigingen. De opleiding is opgebouwd uit vier thema’s: 

  • Persoonlijk Leiderschap (28 oktober 2020)  
  • Strategisch Besturen (25 november 2020)  
  • Verbinden (13 januari 2021) 
  • Maatschappelijk Ondernemerschap (10 februari 2021)

Aanmelden en meer informatie

De kosten voor deze opleiding worden geheel vergoed vanuit het Lokale Sportakkoord. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 oktober bij Rotterdam Sportsupport via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Nadat de aanmelding is ontvangen, nemen wij graag contact met je op. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van deze laagdrempelige training.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om dit seizoen aan de slag te gaan met vernieuwende organisatie- en bestuursvormen? Lees dan hier verder of neem contact op met Ron Stieding via r.stieding@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-24 29 315.

Ron Stieding

Ron Stieding

verenigingsconsulent Organisatie en Vrijwilligers