Op dinsdag 29 maart organiseert Rotterdam Sportsupport voor de tweede keer het scoutingcafé. Goed nieuws! We kunnen elkaar deze avond eindelijk weer live ontmoeten. Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden met een gevarieerd en bomvol programma voor de Rotterdamse scoutinggroepen. Ben jij er ook bij?

Bianca Post, verenigingsconsulent scouting bij Rotterdam Sportsupport, maakt in het plenaire gedeelte graag afspraken over de Open Dag. Verder komen er diverse verenigingsconsulenten van Rotterdam Sportsupport aan het woord die graag met je in gesprek gaan over thema’s als ouderbetrokkenheid, bestuursorganisatie en het vormgeven van samenwerkingsverbanden. Tussendoor is er een netwerkmarkt waarbij Scouting ASG vertelt over hun deelname aan de Schoolsportvereniging. Ook zijn Zorgzaam010 en Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Kortom, een avond die je niet mag missen!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je vragen over dit thema of de inspiratiesessie? Neem dan contact op met Bianca Post via b.post@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

Verenigingsconsulent Scouting