Iedere vereniging wil betrokken ouders/verzorgers, maar wat doe je als deze groep straks na lange afwezigheid weer terugkeert op de club? Vaak wordt aangenomen dat de relatie na zo’n lange tijd (deels) verbroken is, maar er liggen juist nu kansen om een nieuwe, verbeterde relatie op te bouwen!

Rotterdam Sportsupport helpt verenigingen graag op weg met dit actuele vraagstuk en daarom organiseren we op donderdag 1 juli van 19.30 tot 21.00 uur een interactieve webinar met Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut) en Frank Vermeulen (verenigingsconsulent) bieden je deze avond praktische handvatten en tools over hoe je ouders en verzorgers (beter) bij de vereniging kunt betrekken na een lange periode van afwezigheid. Hoe gedragen ouders/verzorgers zich? En hoe kun je hun gedrag positief beïnvloeden? Deze groep is, juist nu, van onschatbare waarde voor het reilen en zeilen binnen een club en voor de ontwikkeling van jeugdige sporters.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op zijn/haar vereniging aan de slag wil met ouderbetrokkenheid. Dat kunnen bijvoorbeeld bestuurs- en commissieleden zijn, maar ook trainers van jeugdteams zijn meer dan welkom om deze cursus bij te wonen.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Frank Vermeulen via f.vermeulen@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat
Frank Vermeulen