Tijdens dit webinar neemt Rotterdam Sportsupport, in samenwerking met Scoor voor je Club, bestuurders en penningmeesters mee in verschillende manieren van inkomstenwerving. Wat heeft jouw vereniging te bieden? En waar moet je rekening mee houden qua wet- en regelgeving? Dit en nog veel meer is gebundeld in het nieuwe handboek sponsorwerving van Rotterdam Sportsupport, dat tijdens het webinar met verenigingen wordt gedeeld.

Iedereen kent de traditionele manieren van sponsorinkomsten, zoals boardings langs het veld of advertenties in het clubblad. Echter zijn er tegenwoordig vele nieuwe manieren van inkomstenwervingen en Scoor voor je club is daar één van. Op dit online platform wordt een structurele geldstroom voor de club op gang gebracht. Scoor voor je club heeft veel voordeel en gemak voor de vereniging, leden, fans en lokale ondernemers. Vincent de Vries, voormalig topsporter en ambassadeur van Scoor voor je Club, neemt je deze avond mee in alle voordelen die deze manier van inkomstenwerving heeft voor jouw club.

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar kan alvast via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen over deze avond? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Paul Baans via p.baans@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!

Paul Baans

Paul Baans

Verenigingsconsulent Financiën