Rotterdam Sportsupport zet zich al jaren in om Rotterdammers ‘met afstand tot bewegen’ via de Rotterdamse sportverenigingen in beweging te brengen en houden. Bij het opstarten van laagdrempelig aanbod voor deze Rotterdammers focussen de sportverenigingen op gastvrijheid, motivatie van deelnemers, begeleiding van trainers, variatie in sport- en spelvormen en gezelligheid na het sporten. Uit ervaring weten we dat deze elementen een belangrijke basis vormen voor duurzaam bewegen.

Omdat de variatie in sport- en spelvormen enorm van belang is, bieden wij een workshop Athletic Skills Model (ASM) aan. Dit is een andere manier van denken over bewegen, waarbij bewegers worden getraind tot veelzijdige bewegers. Het ASM streeft naar het optimaal ontwikkelen van motorische vaardigheden waarbij het aanpassingsvermogen centraal staat.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor trainers van Rotterdamse sportverenigingen die aan de slag willen met laagdrempelig beweegaanbod voor de volwassen Rotterdammer of voor trainers die al laagdrempelig aanbod aanbieden. Je krijgt als trainer wat handvatten mee op zowel technisch, tactisch, conditioneel, strategisch en mentaal gebied. Met deze gerichte aanpak kunnen programma’s op maat worden gemaakt voor elke vorm van sport en bewegen, voor iedere beweger en voor elk niveau.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je vragen over dit thema? Neem dan contact op met Kim Santbulte via k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl. We helpen je graag verder!

Meer weten over deze workshop? Ga dan naar deze pagina of bekijk onderstaande video.

Kim Santbulte

Projectleider Rotterdam Sport op Maat
Kim Santbulte