Wil jouw vereniging ook ervaren wat gaming kan betekenen voor jouw leden? Leen dan een keer onze gamecase met Playstation 5 en VR-brillen en maak er een mooi evenement van. Via de button onderaan de pagina kun je de gamecase en VR-brillen aanvragen bij Rotterdam Sportsupport.

Waarom een gamecase voor jouw vereniging?

Een gamecase is een koffer met ingebouwd scherm en plek voor een Playstation en controllers. Steeds meer verenigingen kiezen ervoor om een gamecase te plaatsen in de hoek van de kantine om ook jeugdleden (beter) bij de vereniging te betrekken, zoals XerxesDZB. De gamecase is ook makkelijk te verplaatsen naar andere locaties binnen de club.

De uitgeleende gamecase van Rotterdam Sportsupport bij een sportvereniging.

Wat is een VR-bril?

Een virtual reality bril (VR-bril) is een bril die gebruik maakt van speciale computertechniek waardoor het lijkt alsof jij als gebruiker tijdens vr games in een andere werkelijkheid bent. Een VR-headset, vaak met ingebouwde schermen, zorgt ervoor dat je kijkt naar een beeld dat door een computer is bedacht. Ideaal voor in de sportkantine.

Al enthousiast geworden? Vraag de gamecase en VR-brillen kosteloos aan bij Rotterdam Sportsupport door het onderstaande formulier in te vullen!

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent van Rotterdam Sportsupport. We helpen je graag verder!

Meer weten?

Wil je aan de slag met de organisatiestructuur van jouw club? Heb je vragen over het opstellen van een nieuw beleidsplan. Of wil je aan de slag met bestuurlijke vernieuwing?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Bestuursontwikkeling
  • Beleidsplan
  • Communicatie
  • Begeleiding trainers en coaches
  • Diversiteit en inclusie

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

verenigingsconsulent Prins Alexander / projectcoördinator Schoolsportvereniging
Laurens Verbaan