We kunnen jouw vereniging natuurlijk ook altijd één-op-één en op maat ondersteunen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over een veilig sportklimaat. Daarnaast kun je ook één-op-één begeleider aanvragen voor een trainer.

Eén-op-één-trainersbegeleiding

Vind jij het ook wel eens moeilijk om om te gaan met (lastig) gedrag van de sporters in jouw groep? Wil jij een nog uitdagendere training geven zodat de sporters en jij nog meer plezier hebben? Wil je hulp bij je trainingsopbouw of structuur van de training? Maak je je zorgen over de ontwikkeling van één van je sporters? Of zijn er andere dingen waar je tegenaan loopt in je training? Dan kunnen wij je helpen! Een trainersbegeleider van Rotterdam Sportsupport kan meekijken met jouw training en je tips en tricks in de praktijk meegeven zodat de training voor jezelf en voor de sporters nóg leuker wordt! De trainersbegeleider is er vooral om jou nog meer in je kracht te zetten en niet om te vertellen wat je nog beter moet doen. We gaan aan de slag met jouw eigen hulpvraag, elk proces is dus op maat.

Praktische informatie

Afhankelijk van de hulpvraag worden de vervolgstappen samen met de vereniging bepaald.

Inschrijven

Laat je gegevens en hulpvraag achter zodat we contact met je op kunnen nemen. Stuur hiervoor een e-mail naar verenigingsconsulent Frank Vermeulen via f.vermeulen@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!