Met ‘Het Beste Idee van Rotterdam’ dagen we jouw vereniging uit om met het leukste, gekste, creatiefste of origineelste idee van Rotterdam te komen. Dit kan zijn om nieuwe leden te werven, huidige leden (meer) te binden of om de clubkas lekker te spekken. Laat je niet remmen door beperkingen, denk vooral in kansen. Maar let wel: het idee moet wel uitvoerbaar zijn. Dit is dé kans om het verenigingsleven in de coronaperiode dat extra stukje glans te geven. En er zijn mooie geldprijzen te verdienen!

Omschrijf in maximaal 400 woorden het idee van jouw vereniging. Tot uiterlijk zondag 21 februari (23.59 uur) kun je jouw idee, dat maximaal €400 mag kosten, insturen naar Rotterdam Sportsupport. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de drie leukste ideeën. Op vrijdag 26 februari maken we op onze social media kanalen de winnaars bekend. De drie beste ideeën winnen respectievelijk €1000, €600 en €400 en kunnen aan de slag met de uitvoering van hun toffe idee.

  • Het idee moet worden uitgevoerd in maart 2021 en voldoen aan de coronamaatregelen;
  • Het idee mag maximaal €400 kosten. Kom je er boven? Dan zijn de (mogelijke) overige kosten voor eigen rekening;
  • Pas na uitvoering van het idee ontvangen de winnende verenigingen het geldbedrag van Rotterdam Sportsupport.

< PITCH HIER JOUW IDEE >

Stuur je liever een video in? Dat kan via WhatsApp op 06 17 48 66 10. Houd het wel kort en bondig!

Van de winnende vereniging maken we een video van de uitvoering van het idee die op social media geplaatst kan worden. En mocht je niet winnen: niet getreurd. Je kunt uiteraard het idee nog steeds gewoon uitvoeren. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Verenigingsconsulent Percy Isenia helpt je graag verder. Hij is bereikbaar via p.isenia@rotterdamsportsupport.nl of 010 24 29 315. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende
Antoine Schijf