Een actieve leefstijl voor iedereen! Blijvend in beweging.

Wil je in beweging komen of heb je vragen neem contact op met Ellen van het Servicepunt Beweegplus. Bel of app naar 06-17327184 of stuur een mail naar info@beweegplus.nl.

Voor de verenigingen
Rotterdam Sportsupport helpt sportverenigingen met het opzetten of verduurzamen van activiteiten die geschikt zijn voor Rotterdammers die nu niet of nauwelijks bewegen. We focussen bij deze zogenoemde Beweegplusactiviteiten op gastvrijheid, motivatie van deelnemers, begeleiding van trainers, variatie in sport- en spelvormen, een gezellig moment na het sporten en een betrokken wijknetwerk. Uit ervaring weten we dat deze elementen een belangrijke basis vormen voor duurzaam bewegen. Zeker met het warme bad dat een vereniging Rotterdammers kan bieden. Beweegplusactiviteiten bieden een uur ontspanning, werken aan je gezondheid maar vooral ook plezier!

Wil jij dit ook bieden als vereniging neem contact op met het Servicepunt Beweegplus via info@beweegplus.nl of bel 06-17327184.

Met Beweegplus maken we de eerste stap naar duurzaam bewegen makkelijk!

Breng mensen in beweging!

Voor de (zorg)professionals
Wilt u als (zorg)professional uw cliënt helpen met de stap naar bewegen? Dat kan natuurlijk ook! Dit kan via het Servicepuntvan Beweegplus.
Via onderstaande stappen kunt u uw cliënt helpen en doorverwijzen. Onze AGB-code: 98103930

Optie 1:  Uw cliënt kan zich aanmelden via info@beweegplus.nl of 06-17327184

Optie 2: U kunt uw cliënt aanmelden – mits deze toestemming heeft verleend -door naam en e-mailadres te sturen naar info@beweegplus.nl.*

Kosteloze screening
Heeft uw cliënt pijnlijke spieren of gewrichten en weet hij/zij niet of het verstandig is om hiermee te (blijven)bewegen? Dan kan uw cliënt gebruikmaken van een kosteloze screening bij een fysiotherapeut van FysioHolland. Dit kan kenbaar worden gemaakt aan Ellen van het Servicepunt Beweegplus.

Beweegplus en VGZ
Via het Rotterdampakket van VGZ kunnen Rotterdammers met deze verzekering, gebruikmaken van het kennismakingspakket Beweegplus. De zorgverzekering vergoedt de eerste vier maanden bewegen bij één van de aangesloten verenigingen. Via het Servicepunt Beweegplus kan hulp worden geboden bij het inzetten van dit pakket. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen VGZ en Rotterdam Sportsupport.

Leuke en laagdrempelige beweeglessen bij jou in de buurt

Voor de iedereen die wil bewegen
Wil je graag (weer) bewegen maar heb je moeite met het zetten van de eerste stap? Kom in beweging, en doe mee aan een beweegplusactiviteit. Beweegplusactiviteiten zijn speciaal geselecteerde instapactiviteiten om op een fijne manier en met veel persoonlijke aandacht kennis te maken met bewegen bij een vereniging. Bekijk hier welke verenigingen met Beweegplusactiviteiten bij jou in de buurt zitten. Gelijk aanmelden kan natuurlijk ook, via Ellen van het Servicepunt Beweegplus via 06-17327184 of stuur een mail naar info@beweegplus.nl.

Zit jouw gebied er nog niet tussen? Geef het door aan Ellen en we houden je op de hoogte zodra we starten met een nieuwe locatie.

Zie hieronder een video van één van de Beweegplusactiviteit bij SV Atomium 61: