Er zijn diverse lokale, regionale en landelijke fondsen die sportverenigingen kunnen aanschrijven. Rotterdam Sportsupport adviseert de sportverenigingen over de beschikbare fondsen en biedt ondersteuning bij het aanschrijven van fondsen.

De rol van Rotterdam Sportsupport is hierbij adviserend/ondersteunend. De fondsen dienen altijd door de vereniging zelf aangevraagd te worden. Hieronder een overzicht van de fondsen waarvan jouw vereniging gebruik kan maken. Als aanvrager is het goed om te weten dat elk fonds zijn eigen voorwaarden heeft. Denk hierbij aan een minimale/maximale investering, beslistermijn of het moment van aanvragen.

Vragen

Benieuwd welke fondsen interessant zijn voor jouw vereniging? Of wil je gewoon eens in gesprek over dit onderwerp? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent. We helpen je graag verder!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emily Valks

pedagogisch adviseur/(wijk)coördinator Schoolsportvereniging
Emily Valks