Jong en oud met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kan op zaterdag 30 januari komen kennismaken met honkbal. Honk- en Softbalvereniging Saints uit Hillegersberg organiseert die dag namelijk de G-Force Honkbaldag, van 10.30 tot 15.30 uur in het Berghonk in Bergschenhoek (Burgemeester van Oostenweg 4). Deelname (inclusief lunch) is gratis.

De deelnemers kunnen meespelen in een G-Force honkbalteam en een training krijgen van het eerste herenteam van de Saints. Er worden die dag bovendien echte wedstrijden gespeeld en het is mogelijk om mee te doen aan het spelletje Bean Bag Baseball. Daarnaast is het voor bedrijven en belanghebbenden mogelijk om kennis te maken met de sport en te netwerken.

Aanmelden
Wilt u zichzelf of uw kind(eren) aanmelden? Stuur dan een e-mail naar andre.ficken@kpnmail.nl, met naam, leeftijd en telefoonnummer. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met André Ficken van HSV Saints G-Force via 06-23567624.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur