Dit jaar bundelt Rotterdam Sport op Maat weer de krachten met Dirk Kuyt Foundation, Thuis op Straat, Gemeente Rotterdam en diverse andere partners om aangepast sporten in september in de spotlights te zetten. Tijdens de Sport op Maat week van 17 – 24 september zetten we in op drie onderdelen:

  • Mini Sport op Maat dagen verspreid door de stad
    Op zondag 24 september zullen er op diverse locaties in de stad mini Sport op Maat dagen worden georganiseerd. Mensen met een beperking kunnen zo dichtbij diverse sport en beweegactiviteiten uitproberen die in de omgeving te beoefenen zijn. Sportaanbieders uit de omgeving worden namelijk uitgenodigd een clinic te komen geven. De clinics zullen worden gepromoot in de buurt.
  • Sport op Maat Scholensportdag
    Op donderdag 21 september zal op Sportplaza Zuiderpark een grote, besloten sportdag plaatsvinden voor speciaal onderwijs-scholen die zich hier, na uitnodiging, voor aanmelden. Wil je als school zeker zijn van een plaatsje? Meld je dan alvast aan!
  • Kennis – en netwerkbijeenkomst
    Een week voor de Sport op Maat week organiseert Rotterdam Sportsupport een congres voor trainers en bestuurders van sportverenigingen en andere partners betrokken bij het stimuleren van sport- en bewegen. De partners van de Sport op Maat week zullen tijdens dit congres enkele sessies over aangepast sporten toevoegen. Houdt uw e-mail in de gaten voor de uitnodiging en save the date.

Bekijk hier het filmpje

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

Laurens Verbaan

projectcoördinator Schoolsportvereniging